Luigi Világa

Fedezd fel Luigi Világát, ahol a legizgalmasabb érdekességek várnak rád!

Disney hercegnők, akiknek nem kell hercegek


Egy Portlandi portré- és kreatív művészfotós a természetes fény és a mozi filmekben megszokott effektekkel hozza létre az alkotásait. 2019-ben egy olyan portrét alkotott meg amelyben a Disney hercegnők nem a lovagokat várják, hanem egymás karjaiba esnek.



 

 

 

 

Models: Jordan Skye  & Viviana Posada  | MUA & Hair by Jordanskye.
 
 
Forrás: boredpanda

A bejegyzés trackback címe:

https://luigivilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr4718485709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Luigi Világa

Blogomban felfedezheted a világ elfeledett civilizációit, megismerheted a legkülönlegesebb természeti jelenségeket, és bepillantást nyerhetsz a tudomány rejtélyeibe. Ha érdekelnek a furcsa szokások, titokzatos helyek vagy a legújabb technológiai áttörések, akkor itt a helyed! Cikkeim célja, hogy szórakoztató, mégis informatív módon mutassam be a világ legérdekesebb történeteit. Csatlakozz hozzám, és induljunk együtt egy felejthetetlen kalandra!

Friss topikok

Archívum

süti beállítások módosítása