Luigi Világa

Fedezd fel Luigi Világát, ahol a legizgalmasabb érdekességek várnak rád!

10 idézet, ami elgondolkodtat és feltölt

idezet.jpg

Valószínűleg te is találkoztál már olyan idézetekkel, amik egy pillanatra megállítottak, és elgondolkodtattak. Sokszor egy jól időzített mondat képes teljesen új nézőpontba helyezni az életet, vagy épp egy kis plusz motivációt adni. Ebben a cikkben 10 olyan idézetet gyűjtöttem össze, amelyek hozzám is közel állnak, és remélem, hogy téged is inspirálnak majd. Talán épp ezek között lesz az a gondolat, ami egy nehezebb napodba hoz fényt vagy új irányt mutat.

  1. A legnagyobb hiba, amit az emberek elkövetnek az életben, hogy nem abból élnek, amit a legjobban szeretnek. – Malcolm Forbes

  2. Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad van. – Henry Ford

  3. Amit nem öl meg, az megerősít. – Friedrich Nietzsche

  4. Az élet nem arról szól, hogy várjuk, míg elvonul a vihar, hanem arról, hogy megtanuljunk táncolni az esőben. – Ismeretlen

  5. Azok, akik nem buknak el, soha nem emelkednek fel igazán. – Ralph Waldo Emerson

  6. A boldogság titka, hogy megelégedjünk azzal, amink van, miközben törekszünk arra, amit akarunk. – Ismeretlen

  7. Nem az számít, hogy hányszor esel el, hanem hogy hányszor állsz fel utána. – Vince Lombardi

  8. A jövő álmai jobbak, mint a múlt történelme. – Thomas Jefferson

  9. Ha igazán akarsz valamit, megtalálod a módját. Ha nem, találsz kifogást. – Jim Rohn

  10. A változás titka, hogy minden energiádat ne a múlttal való harcra fordítsd, hanem az új építésére. – Szókratész

Bízom benne, hogy ezek az idézetek neked is annyi erőt adnak, mint nekem. Ha van olyan mondat, ami különösen megérintett, vagy esetleg van egy saját kedvenc idézeted, amit mindig magad előtt tartasz, írd meg kommentben! Nagyon kíváncsi vagyok, mások mit találnak inspirálónak – lehet, hogy egy újabb kedvencet találok én is! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://luigivilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr8918497568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Luigi Világa

Blogomban felfedezheted a világ elfeledett civilizációit, megismerheted a legkülönlegesebb természeti jelenségeket, és bepillantást nyerhetsz a tudomány rejtélyeibe. Ha érdekelnek a furcsa szokások, titokzatos helyek vagy a legújabb technológiai áttörések, akkor itt a helyed! Cikkeim célja, hogy szórakoztató, mégis informatív módon mutassam be a világ legérdekesebb történeteit. Csatlakozz hozzám, és induljunk együtt egy felejthetetlen kalandra!

Friss topikok

Luigi's relaxing world - relax music

süti beállítások módosítása